Na het werk nog even iets gaan drinken met de collega’s om de drukke dag door te spoelen. Op tijd b(eg)innen en op tijd gedaan! Daarom zijn wij elke werkdag open vanaf 15u. Combineer bij ons fun en networking met je vrienden en collega’s. In een gezellige en ongedwongen omgeving kan je genieten van een ontspannen ‘na de uren’-sfeer. Onze drankenkaart werd zorgvuldig samengesteld. Van de klassiekers op tap tot een uitgebreid assortiment aan speciale bieren op de fles. Nauwkeurig uitgezochte wijntjes met oog voor smaak, elegantie en finesse. Wijn waarvan U geniet! Zeer verzorgde cocktails (of mocktails) of de klassieke sterke drank al dan niet vergezeld van een softdrink.  Een breed assortiment Gin's, van de klassiekers tot een tikkeltje specialer. Liever bubbels, die hebben we ook. Proef zeker onze exclusieve Prosecco. Heerlijk geurige koffie of een niet-alcoholisch drankje staan ook op onze kaart.  Voor de kleine honger hebben we een keuze aan fijne tapas. Ontdek en smul!

Drankjes en tapas zijn onontbeerlijk in een afterwork gebied, maar zuiver en passend uitgekozen muziek is dat ook. Wij gaan er dan ook prat op dat onze muzieklijsten zorgvuldig samengesteld werden. De juiste genres op het juiste tijdstip. Een goed geluid, een spreiding hiervan en het passend volume dragen bij tot de juiste sfeer.

Wij proberen vooral sfeer te maken. We hechten daarom veel belang aan de aankleding van onze locatie. Thema-avonden, speciale events en diverse suggesties zijn ook een belangrijk onderdeel. Heel laagdrempelig, eigenlijk. Je kan zo’n avond als een héél officieus netwerkevent beschouwen, maar eigenlijk is het vooral een gezellige avond om bij te praten met collega’s en vrienden.” Kortom, wij staan voor een kwaliteitsvol apero-moment!