Woensdag 29 december is het weer hoogmis in Diegem. Het Telenet Superprestige cyclocrosscircus strijkt weer neer. Mathieu van der Poel en Wout van Aert  kruisen de degens in Diegem. Met ook nog Iserbyt, Aerts, Van der Haar, Hermans, Sweeck en de jonge Nys aan de start belooft het een hoogstaande wedstrijd te worden. Voor, tijdens en na de cyclocross kan U in ’T Stopsel terecht voor ambiance, winterpret en winterdrinks op een coronaproof vrije manier! Een plaatsjes reserveren in 'T Stopsel kan via info@stopsel.be.

 

De corona pandemie woed nog volop en daarom vragen wij aan iedereen om alle regels die de overheid uitvaardigde te respecteren. Echter, blijf U amuseren, kom buiten en breng zeker en vast een bezoekje aan ons

Zeker zijn van een COVIDSAFE plaatsje, reserveer dan via info@stopsel of 02/720.40.49. Grote groepen zijn ook welkom maar zullen per 6 aan een tafel geplaatst worden. Bij het binnenkomen vragen wij naar uw COVIDSAFE pass. Deze breng je digitaal via een QR code op je smartphone mee of op papier. Een mondmasker is verplicht bij het binnenkomen en wanneer je je verplaatst in de zaak.

 

De wedstrijd kan U bij ons binnen ook volgen op 3 grote schermen, warm en sfeer vol!

 

Onze grote parking (±90plaatsen) staat ter beschikking. Deze is gelegen op 2 minuutjes van het parcour. Om onze klanten het voorrecht te geven vragen wij eenmalig €10 per voertuig. Wanneer U ons een bezoekje brengt en iets consumeert wordt dit bedrag in mindering van je rekening gebracht. 

 

De overheid verplicht ons om af te sluiten om 23u00!