Concept

Een bruin café met humor, zo kun je 't Stopsel het best omschrijven. Op de kaart vind je 'é múkke groetter' (een maatje groter, dus) voor wiens dorst nog niet is gelest na een pint van 25 cl. Ook de toiletten zijn origineel aangeduid: een pater op de mannendeur, een non op het vrouwentoilet. In de Zaal der Wijzen naast het café kan vergaderd worden. De drankenkaart is zeer uitgebreid. Van een fris getapte pint tot een lekker wijntje, en van een speciale whiskey tot een originele gin & tonic. Om tussendoor een hongertje te stillen kan je kiezen voor onze lekkere bites & tapas. 

Locatie

Het pand waarin 't Stopsel huist, is al vijf generaties lang in het bezit van één familie. Ongeveer 20 jaar geleden was het gebouw in slechte staat geraakt. Toen moest er een beslissing genomen worden: het huis ofwel verkopen ofwel nieuw leven inblazen.

Doelgroep

Voor iedereen die ons concept genegen is. Bezocht door de locals, afspreekplaats voor het business cliënteel. De place to be voor de fun after work. 

Sfeer

Het gezellige avondcafé dat sfeer en gezelligheid creëert onder één dak. Warm en vriendelijk onthaal in meer dan één taal.