COVID-19

De Belgische overheid besliste om op vrijdag 13 maart 2020, in het kader van COVID-19 (Coronavirus), alle horecazaken verplicht te sluiten. Wij moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en alle mogelijke maatregelen treffen om dit virus in te dijken zodat we zo snel mogelijk het normale leven weer kunnen aanvatten. Nu eventjes alles op slot, gezondheid primeert! Wij hopen dat de toestand snel verbeterd en onder controle is zodat we jullie opnieuw kunnen verwelkomen. Van zodra de overheid ons informeert, betreffende een heropening van de horecazaken, informeren wij jullie. 

Hou de moed erin, blijf gezond en hopelijk tot binnenkort !

 

Locatie

Het pand waarin 't Stopsel huist, is al vijf generaties lang in het bezit van één familie. Ongeveer 20 jaar geleden was het gebouw in slechte staat geraakt. Toen moest er een beslissing genomen worden: het huis ofwel verkopen ofwel nieuw leven inblazen.

Doelgroep

Voor iedereen die ons concept genegen is. Bezocht door de locals, afspreekplaats voor het business cliënteel. De place to be voor de fun after work. 

Sfeer

Het gezellige avondcafé dat sfeer en gezelligheid creëert onder één dak. Warm en vriendelijk onthaal in meer dan één taal.