CYCLOCROSS VIP EVENT STOPSEL 2023

Naar de superprestige cyclocross te Diegem? STOPSEL biedt u een originele formule aan. Een beetje uit de grote drukte maar toch op wandelafstand van het parcour. Dezelfde sfeer maar net dat tikkeltje meer. En geen problemen om je wagen veilig te parkeren!

 

Ook in 2023 zakt de volledige wereldtop crossers af naar onze gemeente! Ideale mix tussen topsport en beleving. Daarnaast kan u genieten van uiterst verfijnde catering in een sfeervol ingerichte hospitality ruimte aan het STOPSEL.

 

Mis dit sportieve evenement niet! Kom de sfeer opsnuiven in ons unieke kader, samen met uw business-to-business contacten, klanten, leveranciers, medewerkers of vrienden.

 

De helden van de cyclocross verwachten u!

CYCLOCROSS PARTY CAFE VIP DEF 1
PDF – 6,8 MB 144 downloads

CYCLOCROSS PARTY CAFE DIEGEM 2023

 

Op donderdag 28 december zakken de wereldtoppers in het cyclocross parcour weer af naar Diegem. Zowel de vrouwen als de mannen komen het beste van zichzelf geven in deze unieke en super gezellige avondcross.  By night in the dark in het centrum van Diegem. 

Wij openen onze deuren vanaf 15u. U kan zich komen warmen in ons gezellig café, sfeervolle ingericht met kerstdecoratie. Als u warm wil binnen zitten  en toch niets wil missen van de cross kan u alles volgen via onze grote LED schermen. 

 

Wij bieden u een originele all-in formule aan:

 

* Inkom ticket parcour

* Party

* Parking (vlakbij het circuit)

* € 25.00/pp

* € 10.00 cashback bij een bezoek aan ons op 28/12/2023

 

Info & inschrijving hiervoor, stuur een mailtje naar info@stopsel.be 

CYCLOCROSS DIEGEM 2022

Woensdag 28 december 2022  is het weer zover, tijd voor de unieke avondcross in en rond het Diegemse gemeentepark. Deze cyclocross wedstrijd is een TELENET SUPERPRESTIGE wedstrijd, een onderdeel van FLANDERS CLASSICS.

 

Een unieke avondcross met kunstlicht  in het dorpscentrum en dit tijdens de kerstperiode! Start van het event is 17u00 met vertrek van de internationale Junioren. Om 19u00 starten de vrouwen Elite + U23. De avond wordt afgesloten met om 20u45 het vertrek van de mannen Elite + U23.

Café 'T Stopsel biedt een originele all-in formule aan:

 

* Inkom ticket parcour

* Party

* Parking (vlakbij het circuit)

* € 25.00/pp

* € 10.00 cashback bij een bezoek aan ons op 28/12/2022

 

Wij zijn al geopend vanaf 15u. U kan in een gezellig kerstkader opwarmen of u blijft en bekijkt zowel de vrouwen als de mannencross op grote LED schermen. Aansluitend zorgt PARTY DJ WIM voor een geweldige after-cross party! 

 

Voor reservatie en informatie kan U mailen naar info@stopsel.be of bellen naar 02/720.40.49