Drinks & events

VALENTINE'S DAY FEB 2023

CYCLOCROSS DIEGEM 2022

 

Woensdag 28 december 2022  is het weer zover, tijd voor de unieke avondcross in en rond het Diegemse gemeentepark. Deze cyclocross wedstrijd is een TELENET SUPERPRESTIGE wedstrijd, een onderdeel van FLANDERS CLASSICS; 

 

Een unieke avondcross met kunstlicht  in het dorpscentrum en dit tijdens de kerstperiode! Start van het event is 17u00 met vertrek van de internationale Junioren. Om 19u00 starten de vrouwen Elite + U23. De avond wordt afgesloten met om 20u45 het vertrek van de mannen Elite + U23.

Café 'T Stopsel biedt een originele all-in formule aan:

 

* Inkom ticket parcour

* Party

* Parking (vlakbij het circuit)

* € 25.00/pp

* € 10.00 cashback bij een bezoek aan ons op 28/12/2022

 

Wij zijn al geopend vanaf 15u. U kan in een gezellig kerstkader opwarmen of u blijft en bekijkt zowel de vrouwen als de mannencross op grote LED schermen. Aansluitend zorgt PARTY DJ WIM voor een geweldige after-cross party! 

 

Voor reservatie en informatie kan U mailen naar info@stopsel.be of bellen naar 02/720.40.49

WK 2022 DUBAI

Nog even en onze RODE DUIVELS trappen het WK 2022 officieel af. Omdat Qatar wat ver, warm en duur is kan U bij ons alle wedstrijden van ons nationaal voetbalteam komen bekijken. Mis niets van de spanning en kom in onze unieke sfeer van het Midden-Oosten alles beleven met vrienden en/of collega's. Bij ons betaald U geen inkom, staat onze grote parking (± 80 wagens) gratis ter beschikking. Wij zorgen voor de juiste stadionsfeer, decoratie, FOOD & DRINKS en randanimatie. 

 

Kom het WK 2022 beleven in ideale omstandigheden op verschillende grote LED-schermen met superieure geluidskwaliteit! Zin om dit alles te beleven, reserveer dan je plaats en ontvang per deelnemer gratis Belgische frietjes met saus naar keuze. Inschrijven kan via info@stopsel.be of bel je reservatie door naar 02/720.40.49. 

 

Het WK 2022 start op zondag 20 november en loopt tot en met zondag 18 december. De RODE DUIVELS spelen op volgende dagen hun groepsfasewedstrijd:

 

WOENSDAG 23/11 BELGIE - CANADA om 20u00

ZONDAG 27/11 BELGIE - MAROKKO om 14u00

DONDERDAG 1/12 KROATIE - BELGIE om 16u00

 

THE FAB 5 LATE SUMMER AFTER-WORK

CYCLOCROSS FEESTCAFE 2021

Woensdag 29 december is het weer hoogmis in Diegem. Het Telenet Superprestige cyclocrosscircus strijkt weer neer. Mathieu van der Poel en Wout van Aert  kruisen de degens in Diegem. Met ook nog Iserbyt, Aerts, Van der Haar, Hermans, Sweeck en de jonge Nys aan de start belooft het een hoogstaande wedstrijd te worden. Voor, tijdens en na de cyclocross kan U in ’T Stopsel terecht voor ambiance, winterpret en winterdrinks op een coronaproof vrije manier! Een plaatsjes reserveren in 'T Stopsel kan via info@stopsel.be.

 

De corona pandemie woed nog volop en daarom vragen wij aan iedereen om alle regels die de overheid uitvaardigde te respecteren. Echter, blijf U amuseren, kom buiten en breng zeker en vast een bezoekje aan ons

 

Zeker zijn van een COVIDSAFE plaatsje, reserveer dan via info@stopsel of 02/720.40.49. Grote groepen zijn ook welkom maar zullen per 6 aan een tafel geplaatst worden. Bij het binnenkomen vragen wij naar uw COVIDSAFE pass. Deze breng je digitaal via een QR code op je smartphone mee of op papier. Een mondmasker is verplicht bij het binnenkomen en wanneer je je verplaatst in de zaak.

 

De wedstrijd kan U bij ons binnen ook volgen op 3 grote schermen, warm en sfeer vol!

 

Onze grote parking (±90plaatsen) staat ter beschikking. Deze is gelegen op 2 minuutjes van het parcour. Om onze klanten het voorrecht te geven vragen wij eenmalig €10 per voertuig. Wanneer U ons een bezoekje brengt en iets consumeert wordt dit bedrag in mindering van je rekening gebracht. 

 

De overheid verplicht ons om af te sluiten om 23u00!

 

EK EURO 2020

Op vrijdag 11 juni 2021 start, met enige vertraging, het Europese voetbalkampioenschap. 'T Stopsel zorgt een unieke voetbalsfeer. Alle wedstrijden van het kampioenschap, met in het bijzonder deze van de RODE DUIVELS, kan je live komen bekijken op 5 grote schermen. Binnen en buiten op het terras!  Reserveer tijdig je plaatsje via info@stopsel.be of 02/720.40.49. 

EERDERE EVENTS